SBTA Stipendium

SBTA har en stiftelse, ”Sveriges Affärsreseförenings Insamlingsstiftelse”, som har till ändamål att varaktigt insamla penningmedel samt finansiellt lämna bidrag till utbildning eller kompetensutveckling för Travel & Meetings Managers.

Stiftelsen förvaltas av en styrelse som för närvarande består av följande personer:

Anette McCarthy, Fortum
Tomas Ransemar, Eurocard
Ulrika Rosén, Tetra Pak
Mats Lagerholm, Essity (i egenskap av SBTA:s ordförande)

SBTA:s general manager Fredrik Hermelin deltar också vid styrelsens möten.

Stiftelsen delar i regel ut stipendier i samband med SBTAs större möten. Det är fritt att söka när som helst under året.

Sedan 2012 är det öppet för alla medlemmar att söka, såväl direkta som associerade. Det står stipendiestiftelsen fritt att dela ut hela beloppet till en person eller att dela ut mindre belopp till flera personer. De som erhåller stipendier förväntas att på ett eller annat sätt dela med sig av sina lärdomar till andra medlemmar inom föreningen.

Sedan 2014 är det även öppet för elever vid landets TRAC-utbildningar att söka mindre stipendier, att användas för t ex deltagande vid konferenser i SBTA:s eller annans regi, förkovring inom affärsresesegmentet eller annan aktivitet som kan bidra till den sökandes fortbildning inom Travel Management. Tanken är att på detta sätt höja kompetensnivån kring Travel Management och företagens behov hos de som efter utbildningen fortsätter sin karriär inom branschen.

För att söka ska du ladda ner och fylla i formuläret nedan. De flesta fälten går att fylla i digitalt men du måste skriva ut den färdiga ansökan och underteckna den. Sedan kan du antingen skanna dokumentet och skicka via e-post till info(@)sbta.se eller posta ansökan i ett kuvert till SBTA, Box 807, 101 36 Stockholm.

Om du har några frågor är det bara att ringa Fredrik Hermelin på SBTAs kontor, +46 708 56 18 38

Ladda ner StipendieansökanSBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023