SBTA Business Travel Awards

2016-04-29

Business Travel Awards är ett pris som delas av SBTA. Till grund ligger Resegeometris nordiska benchmarkundersökning Business Travel Brands 2016. Tusentals branschmedlemmar och affärsresenärer har hjälpts åt att bedöma över 100 olika flygbolag, hotellkedjor, resebyråer, hyrbils- och betalkorts-företag med verksamhet i Norden, utifrån åtta sammanvägda kundnöjdhetsdrivare (Net Promoter Score, Värdet för pengarna, Service-orientering etc.)

I år delades priset ut på Quality Globe Hotel där SBTA:s Travel & Meetings Forum gick av stapeln den 27-28 april. Ett forum där köpare och leverantörer av tjänster och produkter inom Business Travel kan mötas för att utbyta erfarenheter och lära sig av branschens bästa!

_TIB8482

Vinnarna i respektive kategorier är:

Bästa Inrikes Transport
SAS

Bästa Flygbolag Utrikes
SAS

Bästa Travel Management Company (TMC)
HRG

Bästa Travel & Meeting Manager
Ulf Stenvad, IF

Bästa Hotellkedja
Radisson Blu

Bästa Resebyrå
Resia

Bästa Leverantör av reseadministrativa betaltjänster
Eurocard

Bästa Betalkort
SEB Corporate Card

Bästa Hyrbilsbolag
Sixt

Bästa Mötesanläggning
Hooks Herrgård

 

Om Resegeometri

Resegeometri Nordic AB är ett marknadsundersökningsföretag med fokus på Nordisk rese- och mötesindustri som levererar oberoende och trovärdig marknadsinformation om den lokala marknaden och dess utveckling i ett internationellt perspektiv.

Resegeometri genomför ett flertal olika marknadsanalyser årligen som genomlyser och prognostiserar utvecklingen inom såväl affärsresor som privatresor och möten. Rapporter från dessa analyser finns att beställa på resegeometri.se.SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023