Förstå vilka krav som ställs för resa

2021-08-30

Det är fortfarande otroligt mycket att hålla ordning på inför en resa och det lär ta månader innan processer och information är på plats. American Airlines och GBTA erbjuder ett verktyg som kan användas för att se vad som gäller för point-to-point resande. Kartan är global och informationen uppdateras regelbundet. Verktyget kallas Sherpa och är tillgängligt för alla, utan kostnad. Klicka här.

SBTA anordnade även ett webinar den 25 augusti, där talare från Amadeus och American Express GBT försökte beskriva vad som görs och vad som gäller, framförallt kring covid-pass. Presentationerna är tillgängliga för SBTAs medlemmar med Premiumpaket, eller för medlemmar som är leverantörer. Logga in på hemsidan, klicka på Dokumentbanken i det blå fältet och välj Nationellt/Presentationer.

Regelverket är ännu så länge vad man på engelska brukar kalla ”a moving target”, förändringar sker om inte dagligen så veckovis. SBTA kommer att följa upp vad som sker och se till att våra medlemmar uppdateras.SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023