Konsulter TM-Management

Travel & Meetings Management är att skapa förutsättningar som möjliggör att organisationens eller företagets affärsresor och möten genomförs på “bästa möjliga sätt” vid varje enskilt tillfälle. Det uppnås genom fokus på faktorer som Tid, Pengar, Säkerhet, Miljö och Medarbetarens välbefinnande.
Vad gör en Travel & Meetings Manager (TMM)? TMM ska säkerställa att resor och möten följer den eller de policys och avtal som finns. TMM ser till att alla delar i reseprocessen stödjer företagets övergripande mål och strategier, samtidigt som den förenklar för medarbetaren och sparar såväl tid som pengar för företaget.

Bland SBTAs medlemmar finns flera enmansföretag som bedriver konsultverksamhet inom området Travel- och Meetings Management.

SBTA tar inte ansvar för konsulternas arbete. Detta är bara en presentation av de i vårt nätverk som jobbar med Travel Management-frågor.

CMM Consulting

 konsult_jpg_lundberg Cathrine Lundberg
+46 705 31 24 48
cathrine(@)cmmconsulting.se

FESTIVE ROAD – ”Hjälper företag växa genom bättre samarbete”

FESTIVE ROAD är en konsultbyrå som bildades 2015, med fler än 10 globala associates knutna till byrån.
Mia Andersson har arbetat i reseindustrin i över 20 år. Innan FESTIVE ROAD ansvarade Mia för AstraZeneca´s globala reseprogram där hon var ytterst ansvarig för både globala supply och demand teams. Med hennes strategiska, strukturerade och passionerade arbetssätt inger hon förtroende och bygger framgångsrika relationer på alla nivåer. Mia har erfarenhet av bl.a inköpsstrategier och förändringsprocesser, global TMC upphandlingar, implementering av globala T&E verktyg samt att skapa kostnadseffektiva reseprogram med ett win-win focus för både leverantörer och inköpare. Mia har erhållit The Global Business Travel Association (GBTA) Master Honors 2016 för “Outmost commitment, engagement and leadership in the business travel industry”.   Hon sitter i GBTA EMEA Advisory Board och är också med i styrelsen för SBTA. Mia är baserad i Stockholm och är FESTIVE ROADs kontakt i Norden.
För mer information, www.festive-road.com

 Mia Mia Andersson 
mia.andersson@festive-road.com

Resegeometri Nordic AB

”Resegeometri kan via en serie oberoende branschundersökningar ge ett flertal svar på hur nordiska företag hanterar sina resor och möten, hur pass nöjda de är med sina rese- och mötesleverantörer och om hur affärsresandet kommer att utvecklas (forecast). Undersökningsresultat och nyckeltal kan användas för benchmark vid t ex upphandlingar, policyrevidering och genomlysning av de reseadministrativa processerna. Resegeometri genomför också marknadsanalyser och resenärsundersökningar på uppdrag.”

konsult_jpg_ognerkonsult_jpg_borg Jan Ogner & Jan Borg
Ogner: +46 733 82 88 44  Borg: +46 739 01 07 22
info(@)resegeometri.se 
www.resegeometri.se

TinaJ Consulting & Coach

Tina Johansson har verkat i reseindustrin i snart 20 år. Under många år har hon tjänstgjort inom Kinnevikkoncernen som Travel Manager på Modern Times Group MTG AB i Stockholm och nu senast i London på telekombolaget Millicom som Global Travel Manager. Hennes senaste projekt är en global resebyråimplementation åt Millicom i London, Miami och Luxemburg.

Fokusområden som Tina ofta arbetar med är bl.a. att bygga funktioner som reseprogram, resepolicy och processer för kostnadsbesparingar. Kännetecknande för Tina är att hon är lösningsorienterad med engagemang, ansvar och förmåga att se helhet.

2012-2014 satt Tina i styrelsen för SBTA Region Öst.

 Tina Johansson2 Tina Johansson  
consultingtinaj(at)gmail.com
+46 (0)722401884

Sidecore AB

Sidecore AB är en konsultbyrå med 5 oberoende konsulter inom Meeting and Travel Management och Facility Management. Företaget grundades 2008 och kärnverksamheten är oftast kundens sidoverksamhet, därav namnet.

 Åsa Ward har arbetat i Mötes- och Resebranschen i över 20 år. Hon har tidigare arbetat som Meeting and Event Manager och Travel and Meetings Manager på Scania. På Scania ansvarade Åsa för det globala mötes och reseprogrammet som hon själv byggt upp med fokus på hållbarhet vilket mynnade ut i att hon erhöll ICARUS 2014 Outstanding Achievement Award for Europe. Åsa har arbetat mycket med förändringsprocesser, beteendeförändringar och processförbättringar för att få ner totalkostnaden men samtidigt bibehålla kvaliteten och resenärsnöjdheten i form av well-being. Hon har erfarenhet av lokala och globala upphandlingar och implementeringar av bl.a virtuella möten, TMC, T&E system, kreditkort / lodge card, hyrbil, taxi, flyg och hotell. Strävan är att åstadkomma varaktiga effektiviseringar och kostnadsbesparingar för kunden utan någon försämring av kvalitet och servicenivå.

Profilphoto to InLine at HS, Södertälje, Sweden Åsa Ward Photo: Kjell Olausson 2016 Åsa Ward
+46 73 98 27 758
asa.ward(@)sidecore.se
www.sidecore.se


Profilphoto to InLine at HS, Södertälje, Sweden
Åsa Ward
Photo: Kjell Olausson 2016


 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

Användarinformation

Denna webbsida använder cookies för besöksstatistik och sessionhantering för inloggade användare.

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2022