Webinar | Traveler Well-being

Location: Datorn - Webinar
Date: 2019-11-14 15:00
End date: 2019-11-14 16:00
Organization: SBTA
More information: Click here

Amadeus bjuder i samarbete med SBTA in till ett webinar om en studie på affärsresor och dess påverkan på stress, produktivitet och hälsa presenteras och diskuteras.

Vi har aldrig haft fler sätt att omedelbart få kontakt med människor halvvägs runt om i världen men trots detta är vi fortfarande angelägna om att träffa våra utländska kollegor, affärspartners och kunder ansikte mot ansikte. Det är inte så svårt att förstå varför. Det finns något speciellt med att upptäcka nya kulturer och träffa människor ansikte mot ansikte, som vi alla tycks njuta av. Men för frekventa affärsresenärer kan nyhetens behag runt affärsresor snabbt försvinna då de konfronteras med långa väntetider på flygplatser, jetlag och buntar av kvitton i utländsk valuta att ta hand om. Affärsresor kan gynna företag, anställda och deras kunder, men bara när helhetsupplevelsen blir bra. Så hur kan vi mildra några av de stressfaktorer som affärsresenärer ofta möter?

Välkommen att delta på detta webinar där resultaten från en studie genomförd av Amadeus på affärsresor och dess påverkan på stress, produktivitet och hälsa presenteras och diskuteras.

Kostnadsfritt för Direkta medlemmar med Premium medlemskap.

 

Presenteras av 
Johanna Berg

Amadeus
Marketing & Communication ManagerSBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023