Travel News Studio; Tåg framför flyg i jobbet, hur gör vi det möjligt?

Location: Stockholm Waterfront Congress Center
Date: 2019-11-07 08:30
End date: 2019-11-07 10:15
Organization: SBTA
More information: Click here

SBTA erbjuder, i samarbete med Travel News Market, ett seminarium kring det högaktuella ämnet Tåg. Allt fler vill välja miljösmarta alternativ till flyg och bil även när de reser i jobbet. Här pratar vi om hur tåg i Europa fungerar, vad som görs för att förenkla resandet över gränserna och tar upp vilka möjligheter som finns redan i dag.

Travel News bjuder SBTA:s medlemmar på frukost i samband med seminariet. Klicka på länken ovan för att registrera dig till seminarium och frukost (biljetten ger även entré till mässan).
Frukost serveras från kl 8.30, seminarieprogrammet börjar 9.15.
Alla medlemmar är självklart välkomna att besök mässan Travel News Market direkt efter seminariet!


Talare

Emma Ollevik
Vice President Marketing and Portfolio på SilverRail Technologies AB
Emma ansvarar bland annat för att SilverRail erbjuder digitala lösningar som är värdefulla för operatörer, återförsäljare och resenärer. Alltid med samma syfte: Att göra det enkelt för alla att välja ett hållbart resande. Emma har arbetat på SilverRail sedan 2018 och har innan dess lång erfarenhet som organisationskonsult med fokus på innovation, prissättning och paketering. Hon har också haft flertalet roller inom Amadeus Scandinavia.

Evelin Skeppström
Director of Portfolio Strategy på på SilverRail Technologies AB
Evelin arbetar framför allt med att ständigt framtidsäkra SilverRails produkter och tjänster för att inte bara möta dagens behov utan också morgondagens, med utgångspunkten i resenären. Evelin var med och startade SilverRail (dåvarande Linkon) år 2000 och hon har innan dess arbetat med försäljning och kundrelationer i flertalet roller på SJ AB.

Gustav Manding
Head of Strategic Accounts at Amadeus Rail
Gustav ansvarar för Amadeus strategiska konton inom segmentet järnvägsoperatörer. Han kommer att berätta om vilka möjligheter resenären har att boka tågbiljetter inom Europa samt vilka utmaningar / möjligheter det finns inom branschen. Gustav har arbetat på Amadeus sedan 2015 men har mångårig erfarenhet från järnvägsbranschen genom sina erfarenheter från UIC (International Union of Railways) samt från Green Cargo.

 

 

 

 

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023