SBTA Väst - Tåget framför flyg i jobbet, hur gör vi det möjligt?

Location: Best Western Plus Hotel Waterfront, Adolf Edelsvärds gata 10, 414 51 Göteborg
Date: 2019-10-22 08:30
End date: 2019-10-22 10:30
Organization: SBTA
More information: Click here

Allt fler vill välja miljösmarta alternativ till flyg och bil när de reser i jobbet. Inte alltid helt enkelt, men aldrig omöjligt. Här pratar vi om hur tåg i Europa fungerar, vad som görs  för att förenkla resandet över gränserna och  tar upp  vilka möjligheter som finns redan idag.

Anmäl dig på länken ovan!


Talare

Emma Ollevik
Vice President Marketing and Portfolio på SilverRail Technologies AB
Emma ansvarar bland annat för att SilverRail erbjuder digitala lösningar som är värdefulla för operatörer, återförsäljare och resenärer. Alltid med samma syfte: Att göra det enkelt för alla att välja ett hållbart resande. Emma har arbetat på SilverRail sedan 2018 och har innan dess lång erfarenhet som organisationskonsult med fokus på innovation, prissättning och paketering. Hon har också haft flertalet roller inom Amadeus Scandinavia.

Jonas Falk
Head of International Sales hos SilverRail Technologies AB
Jonas ansvarar för relationer och avtal för försäljningen av internationella biljetter och arbetar ständigt tillsammans med Europas tågoperatörer för att förenkla tågresandet utanför Sveriges gränser. Han har varit på SilverRail i över 15 år och innan dess haft flertalet roller hos SJ AB.

Gustav Manding
Head of Strategic Accounts at Amadeus Rail
Gustav ansvarar för Amadeus strategiska konton inom segmentet järnvägsoperatörer. Han kommer att berätta om vilka möjligheter resenären har att boka tågbiljetter inom Europa samt vilka utmaningar / möjligheter det finns inom branschen. Gustav har arbetat på Amadeus sedan 2015 men har mångårig erfarenhet från järnvägsbranschen genom sina erfarenheter från UIC (International Union of Railways) samt från Green Cargo.

 

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023