SBTA Syd - Tåget framför flyg i jobbet, hur gör vi det möjligt?

Location: Comfort Hotel Malmö
Date: 2019-11-13 08:30
End date: 2019-11-13 10:30
Organization: SBTA
More information: Click here

Allt fler vill välja miljösmarta alternativ till flyg och bil när de reser i jobbet. Inte alltid helt enkelt, men aldrig omöjligt. Här pratar vi om hur tåg i Europa fungerar, vad som görs  för att förenkla resandet över gränserna och  tar upp  vilka möjligheter som finns redan idag.

Länk till registrering ovan. Det här blir ett spännande seminarium med gott om tid för frågor och diskussion.


Talare


Ulrika Rosén
Globalt ansvarig för tjänsteresor
Ulrika Rosén kommer att representera ”kunden” i paneldiskussionen. Hon är globalt ansvarig för tjänsteresor inom Tetra Pak och hanterar som sådan avtal med resebyråer, flygbolag, hotell, betalningslösningar och hyrbilar tillsammans med två kollegor. Tetra Pak har precis rullat ut ett globalt självbokningssystem i 25 länder, för vilken Ulrika varit ansvarig. Hon arbetar tillsammans med HR och Finans för att säkra att den globala policyn efterlevs.Evelin Skeppström

Director of Portfolio Strategy på på SilverRail Technologies AB

Evelin arbetar framför allt med att ständigt framtidsäkra SilverRails produkter och tjänster för att inte bara möta dagens behov utan också morgondagens, med utgångspunkten i resenären. Evelin var med och startade SilverRail (dåvarande Linkon) år 2000 och hon har innan dess arbetat med försäljning och kundrelationer i flertalet roller på SJ AB.


Jonas Falk
Head of International Sales hos SilverRail Technologies AB

Jonas ansvarar för relationer och avtal för försäljningen av internationella biljetter och arbetar ständigt tillsammans med Europas tågoperatörer för att förenkla tågresandet utanför Sveriges gränser. Han har varit på SilverRail i över 15 år och innan dess haft flertalet roller hos SJ AB.


Gustav Manding
Head of Strategic Accounts at Amadeus Rail
Gustav ansvarar för Amadeus strategiska konton inom segmentet järnvägsoperatörer. Han kommer att berätta om vilka möjligheter resenären har att boka tågbiljetter inom Europa samt vilka utmaningar / möjligheter det finns inom branschen. Gustav har arbetat på Amadeus sedan 2015 men har mångårig erfarenhet från järnvägsbranschen genom sina erfarenheter från UIC (International Union of Railways) samt från Green Cargo.

 

 

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023