Showcase om SBT

Location: POP-House, Djurgårdsvägen 68, Stockholm
Date: 2018-11-06 09:00
End date: 2018-11-06 14:30
Organization: SBTA

Välkommen att delta på vårt SBTA Showcase om SBT, ett nytt spännande upplägg.

Marknaden för självbokningsverktyg (Self Booking Tools – SBT) för affärsresor växer kraftigt och kunden i dag har många alternativ att välja mellan. För att kunderna en något sånär heltäckande bild av marknaden anordnar vi därför ett Showcase – bara för direkta medlemmar/kunder i SBTA. Så här kommer det att gå till;

Vi har bjudit in alla aktörer som erbjuder ett Självbokningsverktyg på vår marknad.  De får 30 min på sig att presentera sin produkt (20 min presentation + 10 min frågestund). Varje leverantör är ensam i rummet med kunderna när de presenterar. Konkurrenterna kan alltså inte se varandras presentation. De har fått några punkter som de MÅSTE ge svar på i sin presentation. Det finns även möjlighet att ställa kompletterande frågor.

När leverantören lämnar lokalen efter sin presentation, har gruppen ytterligare 10 minuter på sig att diskutera vad man upplevt/sett.

Det är rättvist – alla presenterar under samma premisser. Vi kommer att få en tydlig överblick över marknaden, som vi kan jobba vidare med.

Vi tar naturligtvis paus för kaffe och kommer även att servera en enklare lunch under mötet.

Dag:                    Tis 6 nov
Tid:                     09.00 – cirka 14.30                    Registrering från 8.30, programstart 9.00
Plats:                  POP-House, ett Best Western hotell, bredvid ABBA Museum på Djurgården

Showcase är kostnadsfritt för SBTA:s medlemmar. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en no-show avgift på 400 kr ex moms.
Det går bra att anmäla fler från samma företag, dvs ta gärna med en kollega. Om du vill anmäla dig, kontakta Lotten på SBTA.

 

Bild1_2SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023