Taxi, Tåg och TM-info

Location: Elite Palace Hotel, St Eriksgatan, Stockholm
Date: 2017-10-18 08:30
End date: 2017-10-18 12:00
Organization: SBTA
More information: Click here

SBTA Öst bjuder in till ett spännande seminariepass i två delar; dels om Snabbtågen som det pratas om, dels om Taxinäringen.

SJ:s syn på Höghastighetsjärnväg; Varför det behövs och vad det kommer att betyda för Sverige
Pär Helgesson, ansvarig för SJ:s arbete med höghastighetståg, berättar om hur den kan förändra hur vi i Sverige bor och arbetar.

Taxinäringen om upphandling, avtal, säkerhet och CSR
Företag gör årligen ett stort antal taxiresor för betydande summor och taxi är en viktig länk i resekedjan. Hur säkert är det att åka taxi? Vad ska du tänka på vid inköp av taxiresor? Hur jobbar näringen med CSR? Taxi Stockholms VD Johan Lagerhäll berättar om vilka regelverk som styr taxinäringen och hur de jobbar med frågorna. Vi får också tips på krav och frågeställningar man som kund kan ställa. Det kommer finnas tid för frågor efter presentationen.

Information från SBTA; Den nordiska Salary Survey som genomfördes i maj och juni presenteras kort. Dessutom en uppdatering på vad som sker med Resekonto-frågan (PSD-2 direktivet från EU), ETIAS (ett EU-visum) och annat som är viktigt att känna till.

Seminariet blir ett halvdagsseminarium och är öppet för alla SBTA:s medlemmar. OBS, antalet platser är begränsat så anmäl dig nu för att försäkra dig om plats. No-show avgift om 300 kr ex moms kommer att debiteras.

 

För mer information och anmälan, Klicka här!SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023