SBTA webinar | Restarting business travel

Location: Teams
Date: 2021-08-25 14:00
End date: 2021-08-25 15:00
Organization: SBTA
More information: Click here

Webinaret diskuterar nuläget för affärsresandet. Vi hoppas snart se en återstart, om än inte till de nivåer vi såg för 1,5 år sen. Så vad har hänt sen midsommar och hur ser läget ut inför hösten?

Vi kommer att få höra från följande talare;

Svend Leirvaag, VP Industry Affairs på Amadeus informerar om vad som sker kring eventuell samordning av regelverk globalt, varför det går trögt och vad vi kan förvänta oss framöver.
 Johan Nordqvist, Managing Director för Amadeus Scandinavia
pratar om utvecklingen på flygplatser och kring infrastrukturen i stort, både den tekniska och fysiska för att underlätta affärsresandet.
Anders Bohlin, Commercial Director i Norden för American Express GBT beskriver hur de ser på affärsresebyråns roll nu och framöver. Han kommer bland annat att prata om hur TMC kan stödja ”the restart of business travel” och vilken utveckling som sker hos många TMC’er för att möta nya behov och trender.  

 

Webinaret är på svenska, trots den engelska titeln!

Vid anmälan kan du ställa dina frågor till panelen, så försöker vi besvara dem i en Q&A.

Klicka här för anmälan.

Webinaret är kostnadsfritt för SBTAs direkta (köpare) medlemmar med Premium eller Utbildningspaket samt alla leverantörer som är medlemmar i SBTA. Företag med Grundpaket faktureras 295 SEK ex moms och den som ej är medlem faktureras 495 SEK ex moms. SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023