SBTA Väst | Fokus Framtid för vår region

Location: Hotel Gothia Towers, Göteborg
Date: 2021-10-07 15:00
End date: 2021-10-07 17:00
Organization: SBTA Väst
More information: Click here

Efter månader av väntan och viss isolering vill SBTA Väst bjuda in till ett event på Gothia Towers. Vi kan inte garantera att ordet ”pandemi” inte dyker upp, men vi kan garantera att det inte är med på någon punkt på eftermiddagens agenda. Nej, dagens tema är mer framtidsbetonat med fokus på framtiden i regionen Västra Sverige.

Talarna kommer svara på varför de har valt Göteborg som sin plattform, bägge på sitt sätt.

  • Maria Fuxborg, Head of Communications & Public Relations på CEVT, ett innovations och utvecklingsbolag inom Geely

Maria har under drygt 20 år varit engagerad i Göteborgsregionens automotivekluster . I olika ledande befattningar inom Volvokoncernen och Lindholmen Science Park och nu CEVT har Maria verkat för att teknikutveckling och samverkan kan vara med och bidra till en positiv utveckling  i vårt samhälle. Maria ger oss en inblick i transformationen från automotive till mobility och Göteborgs starka position och konkurrenskraft.

  • Martin Kotte, Sales Manager Sweden AIR FRANCE KLM

Martin Kotte har haft olika befattningar på AIR FRANCE KLM under snart 10 år, nu i rollen som svensk försäljningschef. Martin kommer tala om varför AIR FRANCE KLM fortsatt ser det som viktigt och värdefullt att investera i Göteborg, västkusten och inte minst, i hållbarhet.  

Hotel Gothia, Best Western och AirFrance/KLM bjuder på kaffe/the och kaka samt alkoholfritt med en wrap. Önskas övrigt står baren öppet till förfogande, så minglet och den trevliga stämningen står vi alla för. Styrgruppen för SBTA Väst längtar efter att ses!SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023