SBTA Showcase om TMC

Location: The Winery Hotel, Stockholm
Date: 2019-06-05 09:00
End date: 2019-06-05 16:00
Organization: SBTA

Välkommen att delta på vårt SBTA Showcase om TMC/affärsresebyrå

Höstens första Showcase, som handlade om självbokningsverktyg blev en stor framgång; både för deltagande kunder och leverantör. Nu kör vi ett till, om affärsresebyråer. Showcase är bara för direkta medlemmar/kunder i SBTA. Så här går det till;

Vi har bjudit in 8 affärsresebyråer (American Express GBT, BCD, BIG Travel, CWT, Egencia, FCM Travel, Resia och WTMC).  De får 30 min på sig att presentera sin produkt (20 min presentation + 10 min frågestund). Varje leverantör är ensam i rummet med kunderna när de presenterar. Konkurrenterna kan alltså inte se varandras presentation. De har fått instruktioner om att fokusera på sina USP’ar och särskiljande erbjudanden.

När leverantören lämnar lokalen efter sin presentation, har gruppen ytterligare 10 minuter på sig att diskutera vad man upplevt/sett.

Det är rättvist – alla presenterar under samma premisser. Vi kommer att få en tydlig överblick över marknaden, som vi kan jobba vidare med.

För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Vid lunchen är leverantörerna inbjudna att delta.

Dag:                    Ons 5 juni
Tid:                     09.00 – 16.00                    Registrering från 8.30, programstart 9.00
Plats:                  The Winery Hotel, Stockholm

Showcase är kostnadsfritt för SBTA:s medlemmar som valt Premium-paket. För de med Grund- och Utbildningspaket kostar det 595 SEK per person. Lunch och kaffe ingår.Vi förbehåller oss rätten att ta ut en no-show avgift på 300 kr ex moms.
Det går bra att anmäla fler från samma företag, dvs ta gärna med en kollega. Länk till anmälan har skickats till föreningens direkta medlemmar. Saknar du anmälan – hör av dig till SBTA.

 

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023