SBTA | Öst– Säkerhet & Riskhantering | Event

Location: Scandic Continental, Stockholm
Date: 2023-11-22 15:30
End date: 2023-11-22 17:45
Organization: SBTA Öst
More information: Click here

Kära medlemmar och företag välkommen till höstens bästa Säkerhet & Risk-Management Event

Vi på SBTA Öst har den stora glädjen att bjuda in er till vårt super-intressanta och högst relevanta Säkerhet & Risk-Management Event på Scandic Continental i Stockholm.

Tillsammans med Mats Paulsson Corporate Security & Safety Director, Michael Englund Säkerhetsansvarig på Jernhusen som driver bl.a. Stockholms Centralstation får vi höra hur arbetet går att säkerställa offentliga platser, Centralstationen och mycket mer. Detta är ett unikt tillfälle att få en väldigt intressant inblick i dagens säkerhetsarbete.

Vi toppar upp med Thomas Dunér, Senior säkerhetsrådgivare som med företaget Cosafe bl.a. hanterade bl.a. ”Almedalen” på Gotland i somras.

Att säkra upp en hel stad, bygga in säkerheten i den dagliga infrastrukturen och skapa morgondagens digitala system för att larma, hantera, agera. Detta är relevant för skolor, företag, kommuner och regioner. Oerhört intressant att höra mer om i dagens samhälle. Självklart kommer vi ha ett inspel från SBTA Öst (Sveriges Affärsreseförening) om vad som sker i världen kring affärsresor, möten & event-industrin.

ANMÄL DIG SNABBT – BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Varmt välkommen – Vi ser fram emot att träffa dig!
Länk till AnmälanSBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023