Per Holknekt & Årsmöte med mingel

Location: Vasateatern, Vasagatan 19, Stockholm
Date: 2018-05-21 14:30
End date: 2018-05-21 17:30
Organization: SBTA
More information: Click here

Information inför Årsmötet finns på medlemssidorna i Dokumentbanken under rubriken Nationellt, som årsredovisningar, kallelse och verksamhetsberättelse.

SBTA:s medlemmar är inbjudna att höra entreprenören Per Holknekt berätta om sin ”Livsresa utan motstycke”, följt av Årsmöte och ett nätverksmingel med pinxos och något gott att dricka.

Per Holknekt är en entreprenör med brokig bakgrund. Han har varit en av världens bästa skateboardåkare, har startat det amerikanska månadsmagasinet Transworld Skateboarding, har varit framgångsrik flipperspelare i världsklass och har startat flera olika företag. Han är grundare till Svea och Odd Molly bland annat. Per är utbildad marknadsekonom på IHM Business School. Han är en uppskattad föreläsare och nominerades till Årets Talare 2017.

Under några veckor i början av år 2000 förlorade han allt;  familj, vänner, arbetskamrater, sitt företag & sina tillgångar. Kulmen på tjugo års alkohol och knarkmissbruk gjorde honom till försäljare av Situation Sthlm med falsk legitimation vid Kristinebergs tunnelbanestation. I april samma år slutade han med sitt missbruk och efter några månaders nykterhet deltog han i det som kallades ett socialt experiment och som vi andra känner till som dokusåpan ”Big Brother” på TV.

Pers sällsynta livsresa är oerhört intressant och hans observationer manar till eftertanke och tro. Pers sommarprat på Radio P1 var ett av den sommarens mest nedladdade och när Per föreläser tar han oss ännu längre in i känslan och rollen av mannen som levt flera liv. En inspirerande stund som leder till tro, hopp och handling med en skön eftersmak av ”kan han, kan jag, kan vem som helst” ..

Eftermiddagen är kostnadsfri för SBTA:s medlemmar och en länk till registrering har du här. OBS – vi förbehåller oss rätten att ta ut en No-show avgift om 300 kr ex moms.

 

ÅrsmöteSBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023