Höstforum 2015 - Framtidens Travel management

Location: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm
Date: 2015-11-24
Organization: SBTA

LISTA ANMÄLDA HÖSTFORUM 2015 UPPDATERAD 22 NOV 14:30

AGENDA HÖSTFORUM

Utmaningar och framtid inom Travel management!

Vi har inte svaren, men har tittat på hur branschen påverkas av utvecklingen omkring oss och diskuterar konsekvenserna av det. Det kommer finnas tid för samtal och funderingar runt borden och vi hoppas på ett spännande samtal.

Samtidigt pågår en del brinnande förändringar som behöver både förklaras och behandlas; NDC och Lufthansas DCC-avgift och den nya EU-regleringen kring kortavgifter bland annat. Behöver vi göra något eller räcker det med att hålla sig informerad?

SBTA:s nystartade Hotellkommitté presenterar Sveriges första mall för hotell RFP. Den har tagits fram i nära samarbete mellan köpare och leverantörer och skapats i ett enkelt excel-format. Förhoppningen är att vi med hjälp av mallen kan höja kvaliteten och effektiviteten vid hotellupphandlingar.

E-learning. SBTA tar steget ut i den digitala världen och lanserar e-learning i Travel & Meetings management. Den första kursen kommer att lanseras kring årsskiftet.

Framtidens Travel Policy – American Express Global Business Travel har, tillsammans med ACTE, genomfört en studie över hur globala travel policies utvecklas. Ett oberoende företag har sammanställt svaren från över 350 globala TM och producerat ”Global View of the Future” som ger en ögonblicksbild av hur TM runt om i världen ser på utvecklingen och skiftande prioriteter hos sina företag och resenärer. Anders Bohlin, Director Client Management på GBT presenterar studien.

elite marina tower

Höstforum äger rum i den fantastiska Gyllene Salen på Elite Hotel Marina Tower.  Hotellet erbjuder övernattning för 1390 kr inkl frukost, moms och wifi. För bokning, kontakta hotellet direkt på tel 08 559 01750.  Klicka här för en vägbeskrivning till hotellet, det är enkelt att resa kommunalt för den som vill.

Datum:                   24 nov
Tid:                         09.00-16.30  (första programpunkten startar cirka 9.30)
Deltagaravgift:     SBTA-medlemmar   895 kr exkl moms
Ej medlem              1395 kr exkl moms

Anmäl dig här!

 

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023