Höstforum 2014

Location: Best Western PLUS Sthlm Bromma
Date: 2014-11-27 09:00
End date: 2014-11-27 16:30
Organization: SBTA

Välkommen till SBTA:s Höstforum 2014 den 27 nov!

Programpunkterna är klara, vi jobbar fortfarande med att fördela tiderna. Klart är att vi börjar med registrering och kaffe kl 9.00, att programmet startar 9.30 och att vi beräknar vara klara kl 16.30

Följande spännande ämnen tas upp;

Dynamiska priser på hotell. Resegeometri ger en kort bild av hur hotell bokas och hur prisutvecklingen ser ut, Lotten presenterar en GBTA-studie om dynamiska priser, vi får en beskrivning av hur hotellen arbetar med Revenue management och vad dynamiska priser egentligen är och efter det har vi en spännande paneldiskussion om ämnet!

Bara dagarna före vårt Höstforum lämnar Miljööverdomstolen sitt beslut om Arlandas miljötillstånd. Samtidigt förs diskussioner i Stadshuset om Brommas framtid. Hur ser Swedavia på det som sker och hur jobbar de för att öka Sveriges tillgänglighet?

I Bryssel diskuterar EU ett direktiv kring ändrade regler för kortavgifter. Detta är något som kan komma att få stora konsekvenser för oss, men som vi överlag har dålig koll på. SBTA har bjudit in en expert på direktivet från Finansdepartmentet som kommer beskriva vad det hela handlar om.

Självklart blir det uppdateringar från SBTA på vad som sker framöver, vi presenterar nyheter och arbetsgruppen som jobbar med ”TM-rollens värde” presenterar rykande färskt material som kommer alla medlemmar tillgodo!

Stipendiestiftelsen delar ut stipendium och vi får höra från vårens stipendiemottagare, Bobbi Djordjevic om vad hon gjorde med stipendiet.

SBTA kommer, i samarbete med Tricorona, att klimatkompensera Höstforum 2014.

Ladda ner programmet här (pdf)

Deltagaravgift:   895 kr exkl moms för SBTA medlemmar, 1395 kr exkl moms för övriga

Klicka här för att komma till anmälan.

 

 

Basic RGBSBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

User information

This webpage uses cookies for analytics and session handling for logged in users

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2023