Utbildning

Både SBTA och GBTA ordnar utbildningar. Så snart vi satt datum för en kurs läggs denna ut på hemsidan, i kalendern på startsidan. Du kan alltid klicka där för att läsa mer om kursen i fråga. Här presenteras bara SBTA:s ordinarie kurser.

Om du är intresserad av att gå någon av de ”fysiska” utbildningarna men inte hittar datum i kalendern, är du välkommen att skicka ett mejl med intresseanmälan till SBTA:s kontor, info(@)sbta.se

NU finns SBTA:s eLearning utbildning Travel and Meetings Management tillgänglig!

Utbildningen riktar sig till den som vill få ökad förståelse om Travel och Meetings management. Kursen är på svenska och bygger på 7 kapitel; Inledning, Travel & Meetings Management, Kommunikationskulturer, Mötes- och Reseprocessen, Internt nätverk, Externt nätverk, Samspel och Marknadskrafter.
Utbildningen passar utmärkt inte bara för TMM utan även för den som arbetar som säljare eller KAM i leverantörsledet! Kursinnehållet har levererats av SBTA:s senior advisor och långvariga kursledare, Cathrine Lundberg på CMM Consulting AB och bygger i mångt och mycket på hennes tidigare ”fysiska kurser”.
Kursavgiften är 1200 kr exkl moms och ger tillgång till programmet under 30 dagar.

Anmäl dig via den här länken!SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

Användarinformation

Denna webbsida använder cookies för besöksstatistik och sessionhantering för inloggade användare.

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2018