Utbildning

Både SBTA och GBTA ordnar utbildningar. Så snart vi satt datum för en kurs läggs denna ut på hemsidan, i kalendern på startsidan. Du kan alltid klicka där för att läsa mer om kursen i fråga. Här presenteras bara SBTA:s ordinarie kurser.

NU finns SBTA:s eLearning utbildning Travel and Meetings Management tillgänglig!
Utbildningen riktar sig till den som vill få ökad förståelse om Travel och Meetings management. Kursen är på svenska och bygger på 7 kapitel; Inledning, Travel & Meetings Management, Kommunikationskulturer, Mötes- och Reseprocessen, Internt nätverk, Externt nätverk, Samspel och Marknadskrafter.
Utbildningen passar utmärkt inte bara för TMM utan även för den som arbetar som säljare eller KAM i leverantörsledet! Kursinnehållet har levererats av SBTA:s senior advisor och långvariga kursledare, Cathrine Lundberg på CMM Consulting AB och bygger i mångt och mycket på hennes tidigare ”fysiska kurser”.
Kursavgiften är på 3300 kr exkl moms och ger tillgång till programmet under 30 dagar.

Anmäl dig via den här länken.

Om du är intresserad av att gå någon av de ”fysiska” utbildningarna men inte hittar datum i kalendern, är du välkommen att skicka ett mejl med intresseanmälan till SBTA:s kontor, info(@)sbta.se

SBTA - Swedish Business Travel Association

Tegnérgatan 39, SE-111 61 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

Användarinformation

Denna webbsida använder cookies för besöksstatistik och sessionhantering för inloggade användare.

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2017