Om SBTA

Vad är SBTA?

Det oberoende nätverket SBTA samlar köpare och leverantörer inom mötes- och resebranschen för dialog och kunskapsutbyte. SBTA skapar mervärde för medlemmarna genom bland annat utbildningar och medlemsaktiviteter – såväl regionalt som nationellt och internationellt.
Som medlem i SBTA ges Du möjligheten att påverka och vara en del av branschens framtid.

Föreningen har systerföreningar i såväl Norden som Europa och övriga världen och tar en aktiv del i det internationella samarbetet.

Som medlem i SBTA (köpare) ingår medlemskap i det internationella nätverket GBTA.

Fördelar med medlemskap i SBTA

”Medlemskapet i SBTA ger oss utmärkta möjligheter till nätverkande och samtidigt ett bra sätt att hålla oss uppdaterade på aktuella ämnen och nyheter i branschen.”
– Anders Wahlström, Head of Sales Sweden & Finland, SAS

”Värdet, ett tydligt nätverk för alla inom branschen både kunder och leverantörer. En möjlighet att driva och utveckla värdet i TM rollen samt ett sätt för leverantörer att på ett enkelt vis möta ”andra sidan” och förstå hur vi utvecklar oss tillsammans.”
– Claes Lanner, Director of Sales, Scandic Hotels

”Medlemskapet i SBTA ger oss ett brett kontaktnät inom affärsresenäringen och en neutral mötesplats för diskussioner om viktiga frågor och trender på marknaden.”
– Ulla Persson, Sales Director & Associate Director, Amadeus

”Nätverk är det absolut viktigaste för mig.”
 Gunilla Brunemalm, Travel manager, H&M

Vem är medlem i SBTA?

Huvuddelen av medlemmarna är företag och organisationer från både privat och offentlig sektor som uppträder som köpare av rese- och mötestjänster. Dessa kallar vi Direkta medlemmar.

Leverantörer av rese- och mötesrelaterade tjänster är Associerade medlemmar i SBTA – exempelvis flygbolag, järnvägsbolag, resebyråer, hotell, biluthyrningsföretag, betalkortsföretag, konsulter, färjerederier med flera.

Vad är Travel & Meetings Management?

Travel & Meetings Management är att skapa förutsättningar som möjliggör att organisationens eller företagets affärsresor och möten genomförs på “bästa möjliga sätt” vid varje enskilt tillfälle. Det uppnås genom fokus på faktorer som Tid, Pengar, Säkerhet, Miljö och Medarbetarens välbefinnande. 

Vad gör en Travel & Meetings Manager (TMM)? TMM ska säkerställa att resor och möten följer den eller de policys och avtal som finns. TMM ser till att alla delar i reseprocessen stödjer företagets övergripande mål och strategier, samtidigt som den förenklar för medarbetaren och sparar såväl tid som pengar för företaget.

 SBTA – Ditt nätverk inom Travel & Meetings Management

SBTA bygger ditt nätverk – Du knyter kontakter och får en större inblick i rese- och mötesindustrin. Du breddar dina kunskaper och är en aktiv del av branschen – lokalt, nationellt och internationellt!

SBTA arrangerar konferenser, utbildningar och studiebesök och ger Dig rådgivning och rekommendationer – Du får inspiration och kunskap som tryggar dina beslut i din yrkesroll!

SBTA verkar för dina intressen genom lobbyverksamhet, mediebevakning, samverkan och som remissinstans för att utveckla din bransch – Du får en bättre spelplan att verka på!

SBTA ger dig möjlighet till erfarenhetsutbyte med ett brett kontaktnät genom ett neutralt diskussionsforum – Du får ökad kunskap och ges rätt förutsättningar att tillsammans med dina
branschkollegor skapa en effektiv rese- och mötesindustri!

SBTA ger dig löpande information om branschens senaste trender – Du får de bästa råden och rekommendationerna!

SBTA fungerar som ett informationsnav – Du får tips och råd som spar tid och därmed också resurser för din organisation!

 

GBTA, the Global Business Travel Association, är världens främsta organisation för affärsresor och möten med huvudkontor i Washington DC och verksamhet på sex kontinenter. GBTA:s fler än 7000 medlemmar hanterar årligen globala affärsresor och möten till ett värde av över 345 miljarder dollar. GBTA och GBTA Foundation tillhandahåller utbildningar, events, forskning, lobbying och mediatjänster för ett växande globalt nätverk bestående av fler än 28000 travel professionals och 125000 aktiva kontakter. Besök gbta.org för mer information om hur affärsresor skapar ekonomisk tillväxt.

 SBTA - Swedish Business Travel Association

Box 807, SE-101 36 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

Användarinformation

Denna webbsida använder cookies för besöksstatistik och sessionhantering för inloggade användare.

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2019