Konsulter TM-Management

Travel & Meetings Management är att skapa förutsättningar som möjliggör att organisationens eller företagets affärsresor och möten genomförs på “bästa möjliga sätt” vid varje enskilt tillfälle. Det uppnås genom fokus på faktorer som Tid, Pengar, Säkerhet, Miljö och Medarbetarens välbefinnande. Vad gör en Travel & Meetings Manager (TMM)? TMM ska säkerställa att resor och möten följer den eller de policys och avtal som finns. TMM ser till att alla delar i reseprocessen stödjer företagets övergripande mål och strategier, samtidigt som den förenklar för medarbetaren och sparar såväl tid som pengar för företaget.

Bland SBTAs medlemmar finns flera enmansföretag som bedriver konsultverksamhet inom området Travel- och Meetings Management.

SBTA tar inte ansvar för konsulternas arbete. Detta är bara en presentation av de i vårt nätverk som jobbar med Travel Management-frågor.

CMM Consulting

 

 konsult_jpg_lundberg Cathrine Lundberg  +46 705 31 24 48
cathrine(@)cmmconsulting.se

Resegeometri Nordic AB

”Resegeometri kan via en serie oberoende branschundersökningar ge ett flertal svar på hur nordiska företag hanterar sina resor och möten, hur pass nöjda de är med sina rese- och mötesleverantörer och om hur affärsresandet kommer att utvecklas (forecast). Undersökningsresultat och nyckeltal kan användas för benchmark vid t ex upphandlingar, policyrevidering och genomlysning av de reseadministrativa processerna. Resegeometri genomför också marknadsanalyser och resenärsundersökningar på uppdrag.”

konsult_jpg_ognerkonsult_jpg_borg Jan Ogner & Jan Borg
Ogner: +46 733 82 88 44  Borg: +46 739 01 07 22
info(@)resegeometri.se 
www.resegeometri.se

Sidecore AB

”Genom vår långa erfarenhet av att vara Travel Managers samt bakgrund inom reseindustrin är vi en trygg och kompetent resurs. Vi följer utvecklingen och kan varje del i hela resekedjan och vet vad som funkar för att skapa förändring inom området.”

konsult_jpg_lambros Lambros Andréasson  +46 8 58 80 97 20
info(@)sidecore.se
www.sidecore.se

 

SBTA - Swedish Business Travel Association

Tegnérgatan 39, SE-111 61 STOCKHOLM

 +46 (0)8 410 800 92  info@sbta.se

Användarinformation

Denna webbsida använder cookies för besöksstatistik och sessionhantering för inloggade användare.

Copyright © SBTA - Swedish Business Travel Association 2013-2017